Cégvilág

Féláron juthat a budapesti fürdőkbe - Részletek

Október elejétől több népszerű budapesti fürdőbe is fél áron lehet ellátogatni. A két éve nagy sikerrel működő "Strandváró program" folytatásaként október 5-től elindul a "Fürdőváró program", vagyis minden hétköznap más fürdőben lehet 50 százalékos kedvezménnyel jegyet váltani.

A kedvezmények a következő helyszíneken és időben érvényesek:

 • hétfőn: a Dagály fürdőben

 • kedden: a Szt. Lukács Gyógyfürdőben

 • szerdán: a Dandár Gyógyfürdőben

 • csütörtökön: a Szt. Gellért Gyógyfürdőben

 • pénteken: a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában

 •  

  A kedvezményes jegyet az egész napos hétvégi kabinos, illetve szekrényes ár feléért lehet megvásárolni. A belépők egész napra érvényesek. Munkaszüneti napokra az akció nem vonatkozik.
   
  Aki munka után látogatna el valamelyik budapesti fürdőbe, szintén kedvezményt kap. Ahogyan nyáron is, október 5-től zárás előtt három órával minden hétköznap 25 százalékkal olcsóbban lehet délutáni jegyet vásárolni. 

  Ugyanakkor a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a hozzá tartozó fürdőkben meghosszabbítja a nyitva tartást, hétköznap és hétvégén is egységesen este 8 óráig - szintén október 5-től. A Széchenyi fürdő továbbra is este 10 óráig várja a vendégeket, de ott is érvényes a délutáni jegy. Nem változott a Dandár fürdő nyitva tartása. A hétvégi jegyek egységesen 100 forinttal drágábbak lesznek.
   
  A Gellért fürdő október 11-től családi napot hirdet vasárnaponként. A szokásostól eltérően mindenki számára látogatható lesz a férfi és a női termálfürdő is, ezért a koedukált fürdőzéshez fürdőruha viselése kötelező. A négy nagy termálmedence hőfoka és a szaunák hőmérséklete különböző lesz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ezeken a napokon az utalványos betegellátás szünetel.

  Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
  Kapcsolódó cikkek