Cégvilág

Lakáskultúra élőben

A legolvasottabb havi, lakberendezési magazin, a Lakáskultúra immár hetedik alkalommal rendezi meg nagyszabású kiállítását. Március 12–13–14-én a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban minden nap 10 és 18 óra között látogatható a Lakáskultúra Élőben Kiállítás és Vásár.

Évről évre tíz – tizenötezer látogató kíváncsi a közel 100 hazai és külföldi vállalat termékeire a kiállításon. Az új kollekciók – bútorok, textilek, világítástechnikai berendezések, szaniterek, dekorációk most valósággá válnak. A kiállítók által nyújtott kedvezményekkel olcsóbban meg is vásárolhatjuk a kiválasztott termékeket. Az érdeklődők lakberendezőkkel, szakemberekkel találkozhatnak, akik szívesen segítenek a konkrét elképzelések kivitelezésében.

A rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják majd a kikapcsolódni vágyókat. Gianni, Béres Alexandra és más meglepetés vendégek is ellátogatnak az eseményre. A kiállítás és vásár kísérőrendezvénye az ízlelő show. A gasztrosarokban különféle ízletes ételeket kóstolhatnak meg a látogatók.

Az eseményt hatalmas médiakampány kíséri: az Axel Springer cégcsoport print és online portfóliója, rádió spotok, plakátok népszerűsítik a hetedik Lakáskultúra Élőben Kiállítás és Vásárt. 

A kiállításon a Lakáskultúra magazin külön standon jelenik meg, ahol az érdeklődők találkozhatnak a lap munkatársaival.
A márciusi Lakáskultúra ingyenes, Lakáskultúra Élőben melléklettel jelentkezik, amelyben hasznos lakberendezési tippek mellett rengeteg információt találnak az érdeklődők a kiállítással és a kiállító cégekkel kapcsolatban, valamint 18 kedvezménykupont, amelyekkel a kiállításon és azt követően is kedvezményesen vásárolhatnak a Lakáskultúra partnereinél.

A kiállítással kapcsolatban további részletek a http://www.lakaskultura.hu/ weboldalon érhetők el.

SYMA élő Lakáskultúra világítástechnika kiállítás bútor vásár
Kapcsolódó cikkek