Cégvilág

Ma mutatkozik be az új iPhone, de már mindent tudunk róla

Az Apple ma egy fejlesztői konferencián mutatja be az iPhone legújabb változatát. Steve Jobs beszéde általában az egyik legfontosabb szakmai esemény a szezonban, csakhogy most lerontja a cég hangulatát az, hogy az egyik munkatárs elveszítette az új modellt, amelyről így már mindent lehet tudni.

A San Franciscoban megrendezett Worldwide Developer Conference mintegy ötezer, az Apple termékei iránt érdeklődő fejlesztőt vonz, Steve Jobs, a cég vezére minden évben ezen az eseményen mutatja be legújabb termékeit.

Most azonban a helyzet kínos, hiszen Robert Powell, az Apple egyik alkalmazottja nemrég elveszítette a legújabb iPhone egyik példányát egy sörkertben. A készüléket a megtaláló a technikai újdonságokra szakosodott Gizmodo portálnak adta el, amely természetesen nyilvánosságra hozta az új mobillal kapcsolatos részleteket.

Eszerint az új iPhone 5 grammal lesz nehezebb elődjénél, megtalálható lesz rajta az iAd, az Apple új reklámszoftvere, a készülék multi-task képes, vagyis egyszerre több alkalmazás is futtatható rajta. A Gartner elemezője néhány újdonságra számít az OS4-gyel, az új operációs rendszerrel kapcsolatban, de ezen felül sok extrára nem számít a Daily Mail szerint.

Apple Worldwide Developer Conference jobs iPhone
Kapcsolódó cikkek