Cégvilág

Megújult az Electro World áruház az Arena Plazában

Megújult arculattal és üzletkialakítással nyílik meg ma az Arena Plazában található Electro World. Az áruház átalakítása is része annak az új értékesítési stratégiának, amelyet az Electro World új tulajdonosa, az EW Electro Retail Ltd. egy évvel ezelőtt kezdett el annak érdekében, hogy új lendületet adjon a műszaki láncnak. Az előzetes adatok szerint az Electro World elmúlt pénzügyi évben keletkezett vesztesége jelentősen, kevesebb, mint a negyedére csökkent.

Újra megnyílt a felújított és jelentősen átalakított Electro World áruház az Aréna Plázában. A 3000 négyzetméteres műszaki cikk üzlet már az új Electro World áruházak arculatát követi, mind a rózsaszín színvilágot, mind az áruház berendezését, a polcsorok és áruk elhelyezését tekintve. 

„Az elmúlt egy évben jelentős átalakításokat hajtottunk végre a teljes áruházláncban: új megállapodásokat kötöttünk a műszaki márkák hazai képviseleteivel, újratárgyaltuk a kedvezőtlen bérleti szerződéseinket, csökkentettük a túlzó áruházméreteket, és szervezeti átalakítások mentek végbe a cégnél. 2009 utolsó negyedévében pedig három új áruházat is nyitottunk" – sorolja a fontosabb változásokat Polgár Csaba, az Electro World ügyvezető igazgatója. 

"Mindezeknek köszönhetően az igen erős piaci versenyben sikerült jelentős eredményeket elérnünk. 2009-ben 3,7 milliárd forintos veszteséggel vásároltuk meg az áruházláncot. Egy év alatt ezt az összeget kevesebb, mint a negyedére, 900 millió forintra csökkentettük, tőkeellátottságunk is jelentősen javult ez idő alatt” – tette hozzá.


 

Electro World polgár csaba aréna pláza
Kapcsolódó cikkek