A zalaegerszegi Goldsun üzemben újra megkezdődik a tésztagyártás. A termelés ugyan csak 19 alkalmazottal, két műszakban indul el, de a tervek szerint novembertől – a megrendelésektől függően – már három műszakban folyik a gyártás, és megkezdődik a 3000 négyzetméteres hűtőcsarnok beindítása is, így összesen 30-35 főt foglalkoztat majd a tulajdonos Zala-Cool Kft. A felszámolás alatt álló zalaegerszegi Goldsun májusban került a Zala-Cool tulajdonába.
A társaság kifejezetten befektetési céllal jött létre; tulajdonosai fejlesztőcégek, ingatlanszolgáltatási működési területen bejegyzett gazdasági társaságok. n MTI-Eco
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.