Cégvilág

A Thesys Csoport 517 négyzetmétert bérel Óbudán

Az Eston International tanácsadóinak segítségével találta meg új irodáját a Thesys Csoport. Az üzleti intelligencia alapú tanácsadással, fejlesztéssel, elemzésekkel, piackutatással foglalkozó magyar tulajdonú vállalat korábban egy lakásirodában működött; ám a cég bővülésével nagyobb területre lett szükségük.

A bérlő a Kolosy teret és annak környékét jelölte meg, így esett a választása a III. kerületi Eurohouse Irodaház épületére. A könnyen megközelíthető, hatszintes irodaház bérlőinek kényelmét az épülethez tartozó mélygarázs, továbbá az éttermek, posta és egyéb szolgáltatások közelsége biztosítja. A Thesys Csoport 517 négyzetméteres területre kötött bérleti szerződést. A cég új bérleményét jövő év elején foglalja el.

„Tapasztalataink szerint a bérlők egyre inkább fedezik fel a jó lokációban lévő, régebben épült házak előnyeit, ugyanis a jelenlegi, kínálat-bő piacon van miből válogatni, s emellett az sem mellékes, hogy a bérbeadó/tulajdonos rugalmasságával el tudja-e nyerni egy bérlő bizalmát. Jelen esetben az Eurohouse Irodaház tulajdonosa részéről a piacon ritkán látható maximális rugalmasságot tapasztaltunk, amely nagyban megkönnyítette a tárgyalásokat.” – hangsúlyozta Pintér Dániel, az Eston iroda-bérbeadási vezetője.

 

Eston eurohouse Thesys bérbeadás üzleti intelligencia iroda piackutatás
Kapcsolódó cikkek