Cégvilág

Alig győzi kijelzővel a Samsung

A Samsung eddig 7 millió Galaxy S okostelefont értékesített és a cég számára jelenleg csak az okoz nehézséget, hogy a készülékek legyártásához elegendő kijelzőt beszerezze.

A Samsung közlése szerint eddig 7 millió Galaxy S talált gazdára, ebből 3 millió az Egyesült Államokban, ahol július óta kapható az Android operációs rendszerre épülő készülék. "Jelenleg szeretnénk, ha növekednének a beszállításaink" – mondta Paul Golden marketing vezető. A koreai cégnek nehézséget okoz a kellő mennyiségű AMOLED kijelző beszerzése a telefonokhoz, főként, mert a vállalat más cégeket is ellát kijelzővel.

A Samsung tervei szerint az év végéig 20 millió Galaxy S telefont értékesít, amelyhez tovább 1 millió Galaxy S tábla PC is hozzáadódik. A Digital Trends megjegyzi, hogy bár a Samsung eddig jól teljesít a készülékkel, az eredmények kevésbé meggyőzőek, tekintve, hogy az Apple negyedévente ad el 14 millió iPhone-t az Egyesült Államokban úgy, hogy csak egy mobilszolgáltató kínálja előfizetéssel a készüléket.

 

okostelefon kijelző tábla PC Samsung Galaxy S amoled
Kapcsolódó cikkek