Cégvilág

Holnap kiderülhet, mit tervez a kormány az egészségügyben

Merre tart az egészségügy? – Stratégia, szerkezetváltás, működésfejlesztés, finanszírozás címmel tartja XXI. egészségügyi szakkonferenciáját holnap reggel 9-től a Világgazdaság.

A tanácskozásra a jövő évi költségvetési előirányzat parlamenti benyújtását követő ötödik napon kerül sor, így a háromszázat meghaladó regisztrált vendégünk a Vár negyedben lévő Hilton Hotel konferenciatermében első kézből értesülhet, mire számíthat a gyógyítóágazat a közeli és a távolabbi jövőben.

Előadóink között köszönthetjük Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás minisztert, Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkárt, Horváth Endrét, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárát, Mikola Istvánt, a parlament egészségügyi bizottságának elnökét, valamint az egészségügy szakmai és tudományos szervezeteinek vezetőit.

Szó lesz a konferencián arról, bevált-e az egészségügy új kormányzati szerkezetben történő irányítása és működése, s arról is, hogy mi lesz az ágazat konszolidációjával, mire számíthatnak az egészségügyben dolgozók. Az egészségügyi intézmények beszállítói arra várják a választ, mikor jutnak hozzá a kórházakban és szakrendelőkben felhalmozódott lejárt számláik ellenértékéhez, s milyen szerepet tölt be az innováció az egészségügyben.

 

Mikola István egészségügyi konferencia Réthelyi Miklós egészségügy Szócska Miklós
Kapcsolódó cikkek