Cégvilág

Sorozatfüggőknek indít csatornát a TV2 tulajdonosa

A ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 csoport újabb csatornával bővült tegnap: a PRO4 névre hallgató a kiemelt műsorsávokban a férfi nézők szórakoztatását tűzte ki célul – derül ki a cég közleményéből. A csatorna műsorában megtalálhatók mozi- és tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok és népszerű magyar szórakoztató műsorok is.

Az egy évvel ezelőtt bevezetett, nőknek szóló csatorna, a FEM3 után most a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván alternatívát nyújtani a cégcsoport a legújabb csatornájával. Fő célközönsége a 18–49 korcsoport, de ezen belül egyes műsorsávokban a 25–34 év közötti férfi nézőkre kíván hangsúlyt fektetni az adó. A csatornán hamarosan sportműsorokat is láthatnak a nézők.

A PRO4 január 4-től a T-Home IPTV, Sat TV és digitális kábeltelevízió szolgáltatásában elérhető az előfizetők számára, az adó széles körű elérhetősége 2011 első negyedévének végére várható. A PRO4 2011 áprilisától lesz benne az AGB rendszerében, ekkor nyitja meg hirdetési felületeit is.

TV2 prosieben sorozatok média tévécsatorna
Kapcsolódó cikkek