Cégvilág

Új vezető a Sharp Magyarországi Fióktelepének élén

A Sharp Electronics (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelep ügyvezetői posztját 2010. március 1-től Szabó Zsolt tölti be.

A 45 éves vezető első sorban az információs rendszerek, professzionális megjelenítők értékesítéséért felel majd. A Sharp szórakoztató elektronikai termékeinek és háztartási eszközeinek értékesítésének koordinációját továbbra is a cég bécsi székhelyéről irányítják.
 
Szabó Zsolt, a Sharp Electronics (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelep újonnan kinevezett ügyvezető igazgatója Fábián Istvánt váltja, aki 2008 óta, a fióktelep alakulása óta töltötte be ezt a pozíciót. Az ój vezető informatikus mérnöki, illetve tanári diplomával, valamint közbeszerzési szakértői végzettséggel rendelkezik, továbbá széleskörű értékesítési tapasztalatokkal és a területen fontos kapcsolatokkal bír. Korábban a Konica Minolta Magyarország Kft. értékesítési menedzsereként dolgozott (2009-2011) a nyomtató üzletágban, azt megelőzően pedig hasonló posztot töltött be a Samsung Electronics hazai leányvállalatánál (2008-2009), előtte pedig a Trendex Infokommunikációs Zrt-nél dolgozott közbeszerzési szakértőként.
 
Szabó Zsolt legfontosabb feladata, hogy a magyarországi fióktelep csapatával tovább erősítse a Sharp márkanevet a nagyteljesítményű digitális másolók (MFP) piacán, illetve növelje az értékesített eszközök mennyiségét. A MFP-k piacán a Sharp jelenleg stabilan az első öt gyártó között foglal helyet; cél, hogy a márka további piaci részesedés szerzésével az első három cég között szerepeljen.
 
„Örömömre szolgál, hogy egy ilyen nagymúltú és innovatív márka csapatának élére állhatok, mint a Sharp. A kereskedelmi iroda vezetőjeként legfontosabb feladatomnak tartom, hogy csapatommal rövid időn belül magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával jelentősen javítsam a cég piaci helyzetét” – mondta el Szabó Zsolt, aki legfontosabb értékeinek tartja a nyitottságot, ügyfélközpontúságot és a hitelességet.
 
A 2011-ben is jelentősen megújuló termékportfólióval bíró, évről-évre több innovációs és technológiai díjat (EISA, BERTL, BLI, stb.) elnyerő cég a hazai piacon továbbra is kiváló minőségű szolgáltatást kíván nyújtani ügyfeleinek, illetve tökéletesíti szervizhálózatát.

 

Sharp Magyarországi Fióktelep elektronika Szabó Zsolt
Kapcsolódó cikkek