Cégvilág

Ön is szeretne üzleti Oscart? - Tudnivalók itt

Az Ernst & Young ebben az évben is kiosztja az Entrepreneur Of The Year (“Az év üzletembere”) díját, amelyre április 20-tól kezdődően három hónapon keresztül fogadja a jelöléseket.

2011-ben újra megnyílik a lehetőség a magyar üzleti, gazdasági és közéleti szereplők előtt, hogy jelölteket állítsanak az Ernst & Young Entrepreneur Of The Year („Az év üzletembere”) programjában. A díj, amelyet „üzleti Oscarként” is emlegetnek, idén már hat kontinens 50 országának 140 városában, több mint 50.000 résztvevővel van jelen. Az Ernst & Young nemzetközi elismerése az újító vállalkozó szellem valódi szimbólumává vált világszerte. Az egyetlen védjegyoltalommal ellátott üzleti díj a legjobbak közül is a legkiválóbbakat ünnepli. A kitartást, a teljesítményt, valamint az innovatív szemléletet emeli ki, és állítja példának minden üzletember elé.

„Az Ernst & Young Entrepreneur Of The Year („Az év üzletembere”) díját azért hívtuk életre, mert úgy gondoljuk, hogy a szabad vállalkozás intézménye és a sikeres vállalkozók adják egy egészséges gazdasági és társadalmi szerkezet alapját. A díj egyszerre fejezi ki a jelölteket állító magyar üzleti és gazdasági élet, valamint a győzteseket kiválasztó Független Bíráló Bizottság elismerését, a programban való részvétel ezért minden vállalkozó számára presztízsértékű. A pályázatok olyan szakemberek kezébe kerülnek, akik hozzájárulhatnak az üzletmenet kedvező alakulásához. A programban részt vevő jelöltek ráadásul marketing szempontból is hatékonyan mutathatják be munkásságukat, céljaikat, eredményeiket és üzleti moráljukat” - mondta Havas István, az Ernst & Young vezérigazgatója.

A héttagú Független Bíráló Bizottság nemzetközileg felállított kritériumrendszer alapján vizsgálja meg a vállalkozók által képviselt cégek üzleti teljesítményének megbízhatóságát, valamint fenntarthatóságát. A szakmai testület országosan elismert tagjai maguk is tevékenyen hozzájárulnak a magyar vállalkozók fejlesztési lehetőségeinek bővítéséhez. A bizottság összetétele ráadásul minden eddiginél jobban tartalmazza a vállalkozói lét összes meghatározó elemét.

2011-ben az Entrepreneur Of The Year („Az év üzletembere”) díj Független Bíráló Bizottságának tagjai:

Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója,
Bodrogai Ferenc, a Forest-Papír Kft. tulajdonosa, a díj 2009. évi győztese
Hegedűs Éva, a Gránit Bank Zrt. vezérigazgatója,
Töröcskei István, a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. elnöke,
Lantos Csaba, a Központi Elszámolóház és Értéktár Zrt. Igazgatótanácsának elnöke,
Fodor István, a Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. Igazgatósági elnöke,
Tibor Dávid, a Masterplast Group Zrt. vezérigazgatója.

üzleti oscar Ernst & Young zsűri év üzletemberi jelölés díj
Kapcsolódó cikkek