Cégvilág

A hazai flottákban is tesztelhetik a "konnektorba dugós" Toyotát

A LeasePlan Cégcsoport, a világ vezető flotta- és gépjárműkezelő vállalata és a Toyota Motor Europe a világ legnagyobb hibrid járműgyártójának európai leányvállalata, együttműködésük keretében a LeasePlan ügyfeleinek rendelkezésére bocsátja legújabb plug-in, azaz villamos hálózatról tölthető hibrid elektromos járművét.

Az együttműködés értelmében a következő 3 évben a Toyota Motor Europe megosztja a LeasePlannel az alternatív hajtású járművekről szerzett tapasztalatait, beleértve a világszerte több mint 600 (Európában 200) előgyártott Prius Plug-In Hybrid teszteredményét is. A közel 1,3 milliós gépjárműparkot kezelő LeasePlan ezzel párhuzamosan lehetővé teszi a Toyotának, hogy ügyfélkörében népszerűsítse a Prius Plug-In Hybridet még annak 2012-es kereskedelmi bevezetése előtt.

A LeasePlan évről évre több ezer Toyota és Lexus Full Hybrid járművet vásárol világszerte, melyek közül sok fut Magyarországon is.

Az elkövetkezőkben több hasonló programot szerveznek majd többek között Németországban, melyek közül az egyik legjelentősebb szeptember 13-a és 25-e között a Frankfurti nemzetközi autó kiállítás (IAA) lesz. A kiállítást követő hónapokban több országban - többek között Svájcban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában is - lehetősége lesz a LeasePlan ügyfeleinek az új Toyota tesztelésére és hamarosan Magyarországon is első kézből értesülhetnek majd az újdonságról.


 

Hibrid frankurt plug-in hybrid teszt Toyota LeasePlan autókiállítás iaa
Kapcsolódó cikkek