Cégvilág

A Tesco árverésre bocsátja használt eszközeit

Ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. Az ezúttal 139 tételt kínáló aukciót május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

Újra internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit a Tesco − nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, eddig már öt hasonló, nagy sikerű aukciót tartottak, amelyekkel mind az eszközök új tulajdonosai, mind a vállalat elégedettek voltak. A most összegyűlt 139 tétel értéke kikiáltási áron mintegy 35 ezer euró.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés virtuális kalapácsa alá a Tesco üzletekből a vállalat két eszközraktárába összegyűjtött berendezési tárgyak és gépek kerülnek. A hosszú aukciós listán többek között habtálcás csomagoló, szeletelőgép, monitorok, ipari vasalók, varrógép, sütőipari gépek és eszközök, kemencék, hűtő- és melegen tartó pult, számos mosogató, irodakonténer és több bálázógép is szerepel. Az árverésen május 10-én, kizárólag online formában lehet licitálni.

használt eszköz berendezés árverés Tesco
Kapcsolódó cikkek