Cégvilág

Túl nagy a Samsung Note II ?

Az új Note-tal a Samsung tovább közelítette a táblagép és az okostelefon kategóriát, kérdés persze, hogy a felhasználók nem tartják-e túl nagynak az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phabletet. A The Week összegyűjtötte a mérvadó tech portálok véleményeit.

5,5 hüvelykes kijelzőjével a Samsung tovább növelte a Note méretét, igaz, a készülék ezzel párhuzamosan vékonyabb lett. A négymagos processzorral és 9 megapixeles kamerával szerelt phablet a PC Mag kritikusai szerint szép és erős példány és a nyomásérzékelős érintőképernyő igazolja, miért is van szükség ilyen nagy képernyőre.

Kevésbé volt lelkes a CNET csapata, mert bár az új Note szerintük is sok tekintetben remek teljesítményt nyújt, a nagyobb kijelző további alkalmazkodást kíván a felhasználóktól. Kérdés, hogy a vevők mit gondolnak arról, mennyit ér egy ilyen high tech jegyzettömb – fogalmaz a CNET, a portál szerint ugyanis az ilyen készülékeket nehéz eladni mindaddig, amíg nem képesek a valódi papír és toll élményét adni.

A TechCrunch szerint viszont nem is a méret számít, a Note II ugyanis szerintük kicsit olyan, mint egy Corvette: túl drága és nem is felel meg mindenkinek, de beviszi az embereket az autószalonokba. A szakportál szerzői úgy vélik, a Samsung a Note II kisebb és olcsóbb testvérét, a Galasy S III-at javasolja majd az átlagfelhasználóknak. Vagyis míg az új Note a cég Corvette-je, addig a Galaxy a Chevy Camarója: egy darab mindennapi használatra.

note kijelző note II galaxy Samsung
Kapcsolódó cikkek