Cégvilág

Kályha-akciókban utazik a Praktiker

A fűtéstechnikai berendezések szortimentjének bővítésével és árakciókkal kívánja felpezsdíteni a Praktiker a hazai kandalló és kályha piacot. A cég szerint a kereslet fokozatosan eltolódik a kedvezőbb árfekvésű készülékek irányába.

A Praktiker mintegy 50 féle csempekandallót, lemez- és öntöttvas kandallót, kályhát forgalmaz 25 ezer és 400 ezer forint közötti áron.

A magyar gyártók aránya 85 százalék a szegmensben. A Praktiker tapasztalatai szerint a kereslet fokozatosan eltolódik a kedvezőbb árfekvésű készülékek irányába.

A vásárlói döntésnél az adott termék ár-érték aránya mellett fontos tényező még, hogy házban vagy lakásban él-e a fogyasztó, hiszen a lakások esetén leginkább a kiegészítő fűtést vásárolják, ide tartoznak a design kandallók is, míg a családi házban élők inkább a kazánokat, vízteres kandallókat részesítik előnyben.

A Praktiker bővítette fűtéstechnikai szortimentjét, növelte a magyar beszállítók arányát, s ezzel egy időben fokozta a környékbeli országokból érkező lemezkandallók importját, valamint több újdonsággal is megjelent a piacon.

kályha Praktiker akció kandalló
Kapcsolódó cikkek