Cégvilág

Megnyílt az Árkád 2 – Képgaléria

Ma nyílt meg az Árkád 2 bevásárlóközpont Budapesten.

A háromszintes Árkád 2-vel együtt az Árkád Magyarország legnagyobb alapterületű kiskereskedelmi komplexuma lesz.

„A beruházás 80 millió euró értékű, amelynek 40 százaléka a saját erő, a nagyobb hányadot az UniCredit Bank finanszírozta. Az Árkád 2 megnyitása 300 új munkahelyet teremt” – mondta Knut Volquardsen, a fejlesztő ECE Projektmanagement Budapest Kft. projektigazgatója kedden.

Az épületkomplexumban a korábbi Árkád 1 épülettel együtt 68 ezer négyzetméterre bővül a bérbe adható terület. Az Árkád 1-ből 8 bérlő költözött át az új épületrészbe, ahol már csak egy nagyobb, és két kicsi üzletnek nincs bérlője - számolt be Turi Tamás bérbeadási igazgató.

Már most márciusban számos meglepetéssel találkozhatnak a vásárlók, hiszen az Árkád 2-ben új üzletek nyílnak. „Reményeink szerint a 21. századi követelményeket maximálisan megvalósító Árkád 2 mind alaprajzi elrendezésében, mind esztétikai, formai megoldásaiban elnyeri majd látogatóink szimpátiáját, és még több igényüket ki tudjuk elégíteni az új kiskereskedelmi területeken” – mondta el a retail.hu kérdésére Mátyás Anna, az ECE Projektmanagement Kft. bérbeadási menedzsere.

A látogatók az Árkád 2-ben új bérlőként most találkozhatnak először a Van Graaf-fal, a iStyle-lal, a Bio hair szépségszalonnal, az UPC ügyfélszolgálattal, az emeleten pedig a Thomas Breitling férfi divatcéggel.

Mindemellett a nyitás napján már láthatjuk az alsó szinten a megújult Interspart, Deichmannt, Telenort, Vodafone-t, Party shopot, a földszinten a NewYorkert és a Marionnaud-t, valamint az első emeleten a látványában szintén megújult Játékszigetet, Librit és Hervis-t.

Az új bevásárlóközpont a későbbiekben is tartogat meglepetéseket, hiszen az Árkád 2-ben nyitja meg kapuit az amerikai Gap márkaüzlet (női, férfi, gyermek és baby kollekció), valamint a Starbucks kávézó és a Budapest Bank. „Az Árkád megújulásának azonban még koránt sincs vége, hiszen őszre számos új márkával, koncepcióval gazdagodik a bevásárlóközpont, mint például a City Spar, a CCC cipő üzlet, az Optic World, a Bagatt cipő boutique vagy éppen az Adidas. De nagyobb üzlettel várja majd látogatóit a dm, a Rossmann, a Bortársaság, a Reno, a Butlers, valamint számos divatüzlet, így például a Heavy Tools és az x-class is” – teszi hozzá Mátyás Anna.


[enews_gallery id='437204']

Árkád Árkád2
Kapcsolódó cikkek