Cégvilág

Körözik a Sólyom leendő tulajdonosát

Körözi a panamai ügyészség Welsz Tamást, annak az egymilliós kft.-nek az ügyvezetőjét, amelyik a Sólyom Airways leendő tulajdonosa – értesült panamai forrásokból az Index.

Csalás és közokirat-hamisítás miatt a Panamai Köztársaságban körözi az ügyészség Welsz Tamást, a Sólyom Aiways leendő, új tulajdonosának, a Charity March Kft.-nek az ügyvezetőjét, aki egy hónappal ezelőtt még a cég tulajdonosa is volt, barátnőjével, Horthy Andreával egyetemben – tudta meg panamai hatósági forrásokból az Index.

A portál szerint Welszt és barátnőjét korábban gyanúsítottként hallgatták ki Panamában, rövid időre őrizetbe is vették őket. Később ugyan szabadlábra helyezték a párost, de a hatóság megtiltotta nekik, hogy elhagyják az országot. A tiltás ellenére visszatértek Magyarországra, Welsz jelenleg egy érdi, biztonsági kamerákkal körbebástyázott házban él, miközben Panamában országos körözés van érvényben ellene, amiért meglépett a közép-amerikai országból - írja az index.

Arról, hogy a panamai hatóságok időközben kezdeményezték-e a nemzetközi elfogatóparancsot vagy sem, nem tudni, de Horthy Andreát már körözi az Interpol is - márpedig ők ugyanabban az ügyben gyanúsítottak.

Welsz közölte: konzultált a jogászával és csak a Sólyom Airwaysszel kapcsolatos kérdésekre válaszol.

Sólyom
Kapcsolódó cikkek