Cégvilág

Visszatér a Big Brother a képernyőre - értelmes embereket keresnek

Az RTL-hez hasonlóan a TV2 is a kisebb csatornájára viszi régi-új valóságshowját.

György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója a Comment:comnak elárulta, hogy a TV2 már február, azaz a VV6 indulása óta foglalkozik komolyabban egy napi reality elindításával amit, az RTL-hez hasonlóan, a kisebbik csatornájukon, a SuperTV2-n akarnak bemutatni.

A tervek között szerepelt több formátum is, de végül a Big Brother mellett döntöttek, javarészt azért, mert ez volt az eredeti valóságshow, az, ami megismertette a magyarokat a műfajjal.  

A műsoron "kipróbált reality-veteránok" és kreatív szakemberek dolgoznak majd, Ökrös Gergely, Deák Viktória vagy Vörös Tamás neve olyan műsorok mellől lehet ismerős, mint a Survivor, a Való Világ, a Sztárban sztár, Az ének iskolája, a Szombat esti láz, a Csillag születik, az X-Faktor, a The Voice vagy az Összeesküvők.

György Bence szerint a szándékuk az, hogy jó műsort készítsenek, és nem az, hogy címlapokra kerüljenek vele, úgy fogalmazott hogy a BB3-ban, aminek a szereplőválogatását hamarosan elkezdik, értelmes emberek fognak szerepelni.
 
A műsor a tervezés szakaszában jár, a Comment:com kérdésére, hogy a nézők sms-ben vagy ingyenes applikáción keresztül nyilváníthatnak majd véleményt, a programigazgató azt válaszolta, hogy jelen állás szerint lesz sms-szavazás és lesz applikáció is, mert 2014-ben ez már elkerülhetetlen.

big brother TV2
Kapcsolódó cikkek