Cégvilág

Ismét Tóth Vazult választották a brit kamara elnökének

Ismét Tóth Vazult, a Vodafone Magyarország Business Transformation vezetőjét választották meg a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (British Chamber of Commerce in Hungary - BCCH) elnökének a szervezet éves közgyűlésén - közölte a BCCH pénteken az MTI-vel.

A kamara közleménye szerint Tóth Vazul megtiszteltetésnek nevezte, hogy ismét bizalmat kapott, és felidézte, hogy két évvel ezelőtt új stratégiát dolgoztak ki, amelynek eredményeképp több új programot indítottak. A kamara égisze alatt működő Brit Kereskedelmi Központ révén már több mint 120 brit vállalat építette ki első üzleti kapcsolatait Magyarországon. 

A BCCH közölte, hogy a vezérigazgatói vacsorák rendezvényből befolyt összeg 25 százalékát az Országos Mentőszolgálatnak ajánlották fel, a mintegy 350 ezer forintos adományt a közgyűlésen adták át Győrfi Pálnak, a mentőszolgálat szóvivőjének.

A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara független non-profit szervezet, amelyet brit befektetők alapítottak 1991-ben. Célja, hogy képviselje azokat a brit, magyar és nemzetközi vállalatokat, amelyek a brit üzleti értékrendet követve működnek, és emellett népszerűsítse és támogassa a brit-magyar kereskedelmi és befektetési folyamatokat.

Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara Vodafone Magyarország Business Transformation
Kapcsolódó cikkek