Cégvilág

A Vodafone lefedte Budapestet

Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően a Vodafone 4G hálózat– vagyis leggyorsabb internetet biztosító - lefedettsége Budapesten és az agglomerációban kültéren közel száz százalékos, beltéren 97 százalékos – jelentett be Alexandre Froment-Curtil a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, azon a budapesti eseményen, amelyen megnyitották a távközlési cég legnagyobb magyarországi márkaüzletét. A fejlesztés nyomán a 4G-s készülékkel rendelkező ügyfelek gyorsabb hívásfelépülést és jobb hangminőséget tapasztalhatnak.

Mindeközben a Vodafone a 3G lefedettségét is bővítette a fővárosban és környezetében, így a beltéri hálózat sokkal erősebb, mint korábban, így a sokkal jobb hangminőség érhető el a lakások bármely pontján – emelte ki a vezérigazgató.

A júniustól november végéig tartó hálózatfejlesztés Budapesten és az agglomerációban – beleértve olyan városokat is, mint Érd, Szentendre, vagy Budaörs – összesen közel hétszáz bázisállomást és kétezer cellát érintett. (Azt nem közölte a cég, hogy mekkora összeget fordított az előbbi fejelsztésekre.)

A Vodafone új, WestEnd márkaüzletben 18-an dolgoznak. Az átalakításának és a folyamatok optimalizálásának köszönhetően a márkaüzletben rövidülni fog a várakozási idő, elsősorban a készülékszervizzel, ügyfélkezeléssel és értékesítéssel kapcsolatos ügyek intézésekor – mondta Michelangelo Giacco, lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettes. A Vodafone Magyarország egyébként a különböző felmérések szerint a cég piacai közül általában az első-harmadik helyen végez az ügyfélélmény vizsgálatokkor – hangsúlyozta Michelangelo Giacco.

Vodafone Budapest lefedettség
Kapcsolódó cikkek