Cégvilág

Többszörös baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát

Baleset miatt teljes útzár van érvényben az M5-ös autópályán Inárcs és térségében a főváros felé vezető oldalon - közölte a rendőrség péntek délelőtt a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy személyautó ütközött össze - eddig tisztázatlan körülmények között - az autópályán. A balesetben egy ember megsérült.
   
A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat Inárcsnál leterelik az autópályáról - olvasható a közleményben.

Az előző baleset helyszínéhez közel történt egy másik baleset is az M5-ös autópályán péntek délelőtt. Többen megsérültek, a teljes útzár miatt torlódik a forgalom - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta: az autópálya 31-es kilométerénél személyautók ütköztek. Egy ember beszorult a roncsok közé, őt a dabasi tűzoltók szabadították ki. A mentők tájékoztatása szerint súlyosan megsérült. Ugyanitt még egy ember megsérült, őt a mentők még vizsgálják.
   
A másik balesetben az autópálya 36-os kilométerénél három kamion ütközött össze. A középső kamion sofőrje beszorult járművébe. A dabasi és a monori tűzoltók úton vannak a helyszínre.
   
Az autópályát teljes szélességében lezárták. Emiatt a környéken torlódásra kell készülni - közölte a katasztrófavédelmi szóvivő.

autópálya Inárcs M5 lezárás
Kapcsolódó cikkek