Cégvilág

Jó hírt kaptak a DIGI-előfizetők

A DIGI és a Discovery Networks kibővíti együttműködését: az Eurosport csatornák mellett a Discovery Channel és a TLC is elérhető lesz a DIGI-nél - olvasható közleményükben.

A DIGI és a Discovery Networks megállapodott együttműködésük kibővítéséről: a DIGI az Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD mellett a Discovery Channel és TLC csatornákat is kínálja ügyfeleinek - írja a Discovery Networks közleményében.

Az új megállapodás értelmében a Discovery Channel, az Eurosport és a TLC tartalmai elérhetőek lesznek a DIGI mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatásán, a DIGI Online-on is.

A bejelentésről szólva Victoria Davies (VP, Country Manager Discovery Networks CEE) kiemelte, milyen előnyöket jelent az új megállapodás a magyar nézők számára: „Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük kibővített együttműködésünket a DIGI-vel, melynek révén legnépszerűbb csatornáink elérhetőek lesznek kínálatukban a magyar szurkolók és nézők örömére. Ezzel is megerősítjük hosszú távú elkötelezettségünk: releváns prémium tartalmakat készítünk és azt minél több magyar nézőhöz juttatjuk el, minden eddiginél több képernyőn.” 

„A DIGI is örömmel jelenti be mind vezetékes, mind műholdas előfizetőinek a két új tematikus csatorna érkezését. A kedvező áron széles televíziós kínálatot képviselő DIGI számára fontos a minőségi tartalom. Dinamikusan növekvő ügyfélkörének igényeit folyamatosan szem előtt tartva a teljes családnak kínál színvonalas és szórakoztató programokat az otthonokban. A sport terén is elkötelezett szolgáltató számára a gazdag sportcsatorna kínálat alapvető hitvallás, ezt bizonyítva újította meg az Eurosport csatornák szerződését is” – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

Világgazdaság Online-->

Digi discovery Discovery Networks
Kapcsolódó cikkek