Cégvilág

Targoncákat árverez az Auchan

Értékesíti nagyteljesítményű plotternyomtatóit és elektromos gyalogkíséretű targoncáit az Auchan Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A Hp és Epson plotternyomtatók, printerfejek és tartalék festékek, továbbá a könnyű és közepes nehézségű anyagmozgatási feladatokra specializálódott targoncák eladására a cég az egyre népszerűbb online árverést választotta.

"Mindig is a targoncák voltak az online árverések egyik legnépszerűbb tételei, hiszen ezekre számos vállalkozásnak szüksége van, ezért várhatóan ez az aukció is igen népszerű lesz a vásárlók körében" – nyilatkozta Kocsis Csaba, az aukciót szervező Intergavel ügyvezetője.

„Volt, hogy egy teljes gyár berendezését kellett – igaz, több fordulóban – elárverezni, és nem ritkák a speciális megbízások sem, a gazdaság szinte minden területéről” – tette hozzá Kocsis Csaba. Vonzó lehet az érdeklődők számára, hogy az eladó egy megbízható, stabilan működő cég, hiszen így garantált, hogy rendszeresen karbantartott, napi használatból származó gépekhez jutnak a licitek nyertesei.

targonca Auchan árverezés
Kapcsolódó cikkek