Cégvilág

Green Holidays: érkeznek az utolsó károsultak

Az Uniqa Biztosító szervezőmunkájának köszönhetően a mai napon az összes, mind az 569 Törökországban ragadt utas hazaérkezik Budapestre, illetve Debrecenbe.

A Törökországban ragadt összes magyar az Uniqa Biztosító jóvoltából a mai napon hazaérkezik Magyarországra – tudatta a biztosítócég. Az első repülőgép ma 09:55-kor érkezett Budapestre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, onnan 10:45-kor indult tovább Debrecenbe. A tegnapi nap pozitív tapasztalatai alapján a biztosító kollégái ma is már a csomagkiadásnál várják az érkező utasokat, hogy mielőbb első kézből nyújtsanak tájékoztatást a kárügyintézés módjáról.

A ma érkező első repülőjárat utasai – közel 100 fő – Debrecenbe utazik tovább ugyanazzal a géppel. Ők, amíg Budapesten várakoznak a repülőgépen, megkapják a szükséges nyomtatványokat, majd Debrecenben már az Uniqa helyi kollégái várják és személyesen informálják őket.

Ahogyan az ismert, fizetésképtelenséget jelentett vasárnap kora este a Green Holidays Kft., a társaság szervezésében délelőtt még elindult egy magyar csoport Budapestről charterjárattal a törökországi Antalyába, de lefoglalt szálláshelyükre már nem jutottak el.

A biztosító a Törökországban rekedt magyarok hazajuttatása és kártalanítása mellett kiemelten kezeli azon ügyfelek kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a Green Holidays Kft.-nél. A kártalanítás pontos menetéről és további információkról az UNIQA Biztosító honlapján tájékozódhatnak az érintettek.: http://www.uniqa.hu/greentajekoztato

Azonnali segítségnyújtás az alábbi, ingyenesen hívható telefonszámon:

+36 80 299999

Azon károsult ügyfelek, akik nem kezdték meg utazásukat, kárigényüket a 4839597 kötvényszám feltüntetésével az [email protected] címen jelezhetik.

A kárbejelentéshez az alábbi dokumentumokat kell csatolni:

- a befizetési bizonylatokat

- az utazási szerződést

- bankszámlaszám, ahova a kártérítési összeg utalható

- a kitöltött kárbejelentőt

Határidő: 2017. augusztus 1. (kedd)

Fontos, hogy az e-mail tárgyának a „Green Holidays”-t kell megadni.

 

Green Holidays Uniqa károsultak
Kapcsolódó cikkek