Cégvilág

A Telenor elsőként vette fel kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot

A Telenor elsőként vette fel mobilinternetes kínálatába a Digitális jólét alapcsomagot – jelentette be kedden Budapesten Deutsch Tamás.

A magyar mobilszolgáltatók közül a Telenor Magyarország vezeti be elsőként vezeti be a Digitális Jólét Alapcsomagot 2017 augusztus 1-jétől. A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15 százalékkal olcsóbban kínálják a mobilinternetet.

A Telenor ezzel lehetőséget kíván adni azoknak, akik még sosem használtak internetet a mobiltelefonjukon: a csomaggal kedvező áron férhetnek hozzá a mobilinternethez és a legújabb digitális szolgáltatásokhoz – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

„Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen” – mondta el Deutsch Tamás. A Digitális Jólét Program (DJP) összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos emlékeztetett rá, hogy az áfacsökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25 százalékkal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag – emelte ki Deutsch.

A Telenor mobilos Digitális Jólét Alapcsomag tarifáira olyan magánszemélyek fizethetnek elő, akik nem rendelkeznek, illetve az előző 12 hónapban sem rendelkeztek aktív mobilinternet-előfizetéssel. A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményeit és árait 24 hónapos időtartamig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. Korábban az UPC, illetve a Vitech „UNO” KFt. a EuroCable Magyarország Kft. és a ViDaNet Kábeltelevíziós Zrt. jelentette be az alapcsomag bevezetését.

 

Deutsch Tamás internet Digitális jólét alapcsomag Telenor
Kapcsolódó cikkek