Cégvilág

Már két hetet sem kell várni az iPhone 8-ra

Már hónapok óta szinte naponta jelennek meg új információk és találgatások arról, hogy milyen is lesz majd az új készülék, jól mutatva azt, hogy mekkora várakozás előzi meg az iPhone 8 érkezését.

Kevesebb mint két hét múlva mutathatják be az iPhone 8-at, ha igaznak bizonyul a The Wall Street Journal értesülése. A lap úgy tudja, hogy az Apple szeptember 12-én tartja nagy őszi eseményét, amelyen várhatóan három új modellt is megismerhetünk majd. Az idei év különösen fontos az iPhone történetében, hiszen tíz éve érkezett az első verzió, amely egy azóta is tartó forradalmat indított el a mobiltelefonok piacán. Az évforduló miatt már hónapok óta szinte naponta jelennek meg új információk és találgatások arról, hogy milyen is lesz majd az új készülék, jól mutatva azt, hogy mekkora várakozás előzi meg az iPhone 8 érkezését.

Forrás: MW

Az Apple-nek ennek megfelelően valami nagy dobással kellene előállnia, és az eddigi hírek szerint lesz is néhány izgalmas változás a korábbi modellekhez képest, igazán átütő újításról azonban még nem számoltak be a technológiai portálok és a cég ügyeiben jártas bloggerek. Sőt, sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán sikerül-e tartani a bemutató elmúlt években megszokott, szeptember eleji dátumát, ami egyébként a változtatásokra és az ezekkel járó gyártási nehézségekre vezethető vissza.

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a három új modell közül legalább az egyiknek OLED-kijelzője lesz, első alkalommal az Apple telefonok történetében. Ráadásul a keretek elvékonyításának köszönhetően jókora, 5,7 hüvelykes képernyőt kapnak majd a felhasználók. Emellett az eddigi hírek szerint lesz szupergyors, vezeték nélküli töltési lehetőség, egymás alatt elhelyezett két hátoldali kamera, és eddig úgy tudni, hogy csak 128 és 256 gigabyte-os tárhellyel készült modellek kerülnek piacra. A The New York Times szerint az OLED-kijelzős változat ára akár ezer dollár körül is lehet.

iPhone 8
Kapcsolódó cikkek