Cégvilág

Új mobilgyártó törne be a magyar piacra

Új telefonmárka jelenik meg a magyarországi piacon. A Doogee a Mix fantázianevű okostelefonnal debütál Magyarországon.

A Doogee mobilgyártó személyében új szereplő lép be a hazai mobilpiacra. A gyártó elsősorban kiemelkedő ár-érték arányuknak és népszerű formaterveivel szeretné a cseh után a magyar piacot is meghódítani, elsőként a Doogee Mix készülékkel.

Az 5,5 hüvelykes Doogee Mix a gyártó közleménye szerint az egyik legkisebb keret nélküli okostelefon a piacon. A modell 4, illetve 6 GB memóriával szerelt változatokban kapható. A kijelzőt ötödik generációs Gorilla Glass védi, a hátlapon pedig kettős kamera (16 + 8 MP) gondoskodik a képalkotásról.

Forrás: Doogee

A részletek gazdag visszaadásán a két szenzor együtt dolgozik, a másodlagos szenzor ráadásul képes mélységélességet is mérni. A fókuszáláshoz mindössze 0,1 másodpercre van szükség, az F2,0 fényérzékenységű Samsung Isocell szenzor pedig rossz fényviszonyok között is zajmentes képeket rögzít.

A Doogee Mix széltől szélig tartó, keret nélküli kijelzővel rendelkezik, az 5,5 hüvelykes képernyőméretet a készülék egy 5 hüvelykes telefon méretei mellett biztosítja, mivel a készülék mindössze 14,4 centi magas és 7,6 centi széles.

A Samsung Super Amoled panel élénk és valósághű színeket jelenít meg, valamint a kiváló fényerő mellett is remek energiahatékonysággal bír, ami azt jelenti, hogy az üzemidő miatt sem kell aggódni a gyártó állítása szerint.

A Doogee közép-európai termékmenedzsere szeptember 20-án, a Mix prágai bemutatója során elárulta azt is, hogy milyen további modellek várhatóak. Azok számára, akik még a Mix árát is sokallják, elérhető lesz egy „light” verzió, amelynek a műszaki tartalmát még nem ismertette a gyártó.

Ezután a BL5000, a BL7000 és a BL1100 modellek jönnek, melyek kifejezetten a hosszú üzemidőt célozzák meg. Az elsőként érkező BL5000 egy kiemelkedő 5050 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve, amely több napra elegendő energiát biztosít. A BL sorozat mellett pedig hamarosan bemutatkozik a strapabíró S60, amely a véletlen leejtés elkerülése érdekében rücskös fogásúra lesz kialakítva. A modell az IP68 szabványnak megfelelően por- és vízálló lesz, ami alkalmassá teszi az üzemi munkaterületeken történő használatra és az extrém sportokra is.

okostelefon DOOGEE mobilgyártó
Kapcsolódó cikkek