Cégvilág

Ultramodern irodaházat hitelez a K&H Bank

A két ütemben megépülő épületegyüttes egésze 68 millió eurós beruházás lesz, amelynek eredményeként összesen 20 ezer négyzetméter bérbe adható terület jön létre.

Több mint tízéves futamidőre 34,2 millió euró értékű hitelmegállapodást kötött a Futureal csoport és a K&H Bank. A mintegy 10,5 milliárd forintos hitelből a Váci úti irodafolyosón épülő Advance Tower irodakomplexum teljes megvalósítását finanszírozza a Futureal. A két ütemben megépülő épületegyüttes egésze 68 millió eurós beruházás lesz, amelynek eredményeként összesen 20 ezer négyzetméter bérbe adható terület jön létre. Az Advance Tower 11,9 ezer négyzetméteres első üteme már idén, a második negyedévben elkészül, a második egység átadását 2019 második fél évére tervezik.

nuoé
Forrás: hjnkl

Az Európa húsz legnagyobb ingatlanfejlesztője között számontartott Futureal indulása óta 2,7 milliárd euró értékben, több mint 1,8 millió négyzetméteren valósított meg 92 ingatlanfejlesztési projektet. Három nagyszabású magyarországi irodaprojektje – köztük az Advance Tower – Európában elsőként egyszerre szerezte meg a nemzetközi WELL Building platina előminősítését.

A K&H Bank által finanszírozott Váci úti beruházás a legújabb piaci igényekre épül: okosmegoldásokkal és fenntartható technológiákkal is felszerelik. Az A kategóriás épület BREEAM-tanúsítványt szerzett, így a legszigorúbb fenntarthatósági követelményeknek is megfelel, miközben WELL minősítése jelzi, hogy az ott dolgozók egészségére, közérzetére és komfortérzetére is kedvező hatással van, „az irodaházak új generációjának hírnöke egész Európában” – fogalmazott Futó Gábor, a Futureal csoport alapítója a hitelmegállapodásról szóló közlemény szerint.

ingatlanhitelezés irodapiac Futureal-csoport K&H
Kapcsolódó cikkek