Cégvilág

A Digi közvetítheti a legtöbb Európa-liga meccset

A Digi Sport újabb három évre megszerezte az UEFA Európa-liga sorozat másodválasztói jogosultságát – jelentette be a Digi Csoport pénteken.

A Digi Sport a csatorna 2009-es indulása óta folyamatosan közvetíti az UEFA Európa-liga sorozat összecsapásait és nem lesz ez másként a következő három évben sem – írják közleményükben.

A csatorna és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) megállapodása értelmében 2018-2021 között Magyarországon továbbra is a Digi Sport csatornákon lesz látható a legtöbb – fordulónként minimum hat – élő mérkőzés, illetve a fordulók összes gólja az összefoglaló műsorban.

Az UEFA Európa-liga csoportkörének sorsolását élőben tekinthetik meg a nézők a Digi Sport 1-en, 2018. augusztus 31-én, pénteken, 13:00 órától.

Fotó: AFP

Az újabb megállapodásnak is köszönhetően a Digi Sport kiemelkedően erős tartalmi portfólióval kezdi meg az őszi idényt. Csatornáin követhetik az UEFA Európa-liga mellett

  • a ’Serie A’ olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság,
  • a ’Ligue 1’ francia első osztályú bajnokság mérkőzéseit,
  • illetve és a ’Süper Lig’ török első osztályú labdarúgó-bajnokság összecsapásait.
  • A prémium futball jogok megszerzése mellett továbbra is a sportcsatornán lesz látható a Turkish Airlines kosárlabda Euroliga, valamint az ATP Masters versenyei és a WTA sorozat legtöbb mérkőzése, beleértve az év végi világbajnokságokat is.

    Digi UEFA Európa-liga közvetítési jogok labdarúgás
    Kapcsolódó cikkek