Cégvilág

Pókember tízmillió fiatalt hálózna be

A Sony Pictures csatlakozott a Vodafone kezdeményezéséhez, amely 2022-ig 10 millió fiatalnak szeretne támogatást nyújtani digitális készségeik fejlesztéséhez, és egyúttal hozzájárulni a tanulási és elhelyezkedési lehetőségeik megteremtéséhez.

A Vodafone és a Sony Pictures széles körű együttműködést jelentett be, amelynek keretében húsz országban több millió fiatalt segítenek hozzá ahhoz, hogy jobban meg tudják határozni saját készségeiket, és felfedezzék az azokhoz illeszkedő digitális munkaköröket.

Fotó: AFP/Dimitris Lampropoulos/NurPhoto

December egyik legjobban várt mozi premierjére, a Pókember – Irány a Pókverzum! című filmre építve mutatják be a fiataloknak a Vodafone ingyenes Future Jobs Finder felületét, egy játékos platformot, amely segítséget nyújt készségeik és jövőbeli karrierlehetőségeik meghatározásában.

A kezdeményezés a Vodafone „What will you be?” globális programjának része, amelynek célja, hogy 2022-ig hozzájáruljon 10 millió fiatal digitális készségekhez való hozzáféréséhez, tanulási és elhelyezkedési lehetőségeik megteremtéséhez.

A Sony Pictures és a Vodafone együttműködését támogató, a fiatalokat a Future Jobs Finder platformra irányító globális digitális kampány a film központi gondolatára helyezi a hangsúlyt, miszerint a megfelelő készségekkel és támogatással mindenki azzá tud válni, amivé szeretne.

Vodafone Pókember Sony digitális készségek
Kapcsolódó cikkek