Cégvilág

Elektromos modellt is piacra dob a világ leghíresebb motorgyártója

Debütál a teljes mértékben elektromos LiveWire modell, a legendás Low Rider S modell pedig visszatér.

Az új Harley-Davidson Low Rider S erőteljes stílussal és mindent elsöprő teljesítménnyel bővíti a Harley-Davidson 2020-as modelljeinek sorát, amelynek része a teljesen elektromos meghajtású LiveWire, valamint a mindent felülmúló háromkerekű modell, az új CVO Tri Glide is.

Szintén 2020- ban jelenik meg az új H-D Connect, amely egyes Harley-Davidson motorkerékpárok esetében használható előfizetéses mobiltelefonos összeköttetési szolgáltatás.

Fotó: Asset Capture Photography.

Ezenkívül itt a Reflex Defensive Rider System (RDRS), amely a motorost kontrolláló technológiák egy új együttese kipörgésgátlóval és fejlett blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS-el) rendelkező modellekhez.

A Harley-Davidson számos új modellt, felszerelést és tartozékot kínál a motorosok számára a 2020-as évre, amely mind annak a páratlan képességnek az eredménye, amely segítségével a stílus, a teljesítmény és a technológia olyan különleges elegyeit tudjuk létrehozni, amely a motorozási élményt életreszóló kalanddá varázsolja

– mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson vezető marketing tisztviselője.

A Harley-Davidson LiveWire modell: egy merőben új motorozási élmény

A LiveWire egy vadonatúj, teljes mértékben elektromos meghajtású motorkerékpár; amelyet úgy terveztünk, hogy a motoros a technológia egy teljesen új szintjén található, a Harley-Davidson motorkerékpárok kimagasló küllemével és érzetével párosuló, gigateljesítményű motorozási élménnyel gazdagodjon. Tekintve, hogy a LiveWire motorkerékpárt a teljesen elektromos H-D Revelation motor áttétel nélküli nyomatéka hajtja, azonnali gyorsulásra képes mindössze a markolat elfordításával – nincs tengelykapcsoló, se sebességváltás. Az akár 158 km-es (98 mérföldes) egy töltéssel megtehető motorozási távolság mellett a teljesítményt a városi közlekedésre optimalizáltuk.

motor Harley Davidson elektromos motor
Kapcsolódó cikkek