Cégvilág

Rekordösszeget költöttek az OTP SZÉP kártyások

Közel 8 milliárd forintot költöttek az ünnepek alatt az OTP SZÉP kártyások, több mint kétszer annyit, mint 2018 hasonló időszakában. A kiemelkedő költési adatokból látható, hogy a SZÉP-kártya egyre meghatározóbb szerepet tölt be a magyar munkavállalók pihenésében, kikapcsolódásában – derül ki az OTP Pénztárszolgáltató legfrissebb adataiból.

Rekordösszegű, közel 8 milliárd forint juttatást használtak fel 2019-ben az ünnepek alatt az OTP SZÉP kártyabirtokosok, ami

4,3 milliárd forinttal több mint 2018 hasonló időszakában.

A friss költési adatok alapján az év végi időszakban ismét sokan utaztak vidékre pihenni, ugyanis a SZÉP-kártyás fizetések háromnegyede a vidéki régiókban történt. Ahogy 2018-ban, úgy tavaly év végén is a Budapest-Közép-Duna-vidék turisztikai régió volt a legnépszerűbb a kártyabirtokosok körében. Az ünnepi időszakban az OTP SZÉP kártya szálláshely zsebről történő költési eredménye jóval meghaladta az év egészére jellemző arányt.

Fotó: OTP

Évről-évre rekordot döntenek a feltöltések és a költések. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy érték a magyar családok számára a belföldi utazás lehetősége. Ezért is öröm számunkra, hogy egyre több munkavállaló kikapcsolódását segíti az OTP SZÉP kártya. Fontos, hogy ügyfeleink a munka mellett ki tudjanak teljesedni és szabadidejükben minőségi időt tölthessenek szeretteikkel. Ebben igyekszünk segítséget nyújtani az elfogadóhely-hálózatunk folyamatos bővítésével, valamint a szolgáltatásaink fejlesztésével

– mondta az idei eredmények kapcsán Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP SZÉP kártyát kibocsátó OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

költések OTP SZÉP kártya juttatás
Kapcsolódó cikkek