A tegnap nyílt és holnap záruló Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás ad otthont
a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, a Közétkeztetési Szakácsversenynek és most először a Jeunes Chefs Rotisseurs verseny hazai döntőjének, amelyen a magyarországi szállodákban és éttermekben dolgozó ifjú szakácsok vesznek részt. Az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia innovációit tükröző programot kétévente rendezi meg a Hungexpo. A legutóbb 21,5 ezer látogatót vonzó rendezvényen háromszáz kiállító van jelen, harmaduk külföldről érkezett. A három napot betöltő versenyek mellett szakmai konferenciák és bemutatók zajlanak a mintegy 30 ezer négyzetméternyi területen. | VG
Idén Tallinnban rendezik meg a Bocuse d’Or európai döntőjét, amelyen a mai magyar döntő győztese vehet részt. Tavaly Lyonban 12. helyezést ért el Pohner Ádám és csapata
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.