Cégvilág

Új sportcsatornát indít a közmédia

Az M4 Sport+ szeptember 12-től minden szombaton és vasárnap a Duna Worldön jelentkezik.

Az M4 Sport csatorna ötödik születésnapja alkalmából új sportcsatornát indít ősztől a közmédia, szeptember 12-től minden szombaton és vasárnap a Duna Worldön jelentkezik az M4 Sport+. A labdarúgó NBI-ből ezentúl minden mérkőzést közvetít a közmédia valamelyik televíziós csatornája.

„Óriási büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt öt évben a hazai sportcsatornák között messze az M4 Sport volt a legnépszerűbb. Célunk, hogy még több magyar sporteseményt, a magyar sportvilág még nagyobb szeletét meg tudjuk megmutatni, ezért ősztől bővítjük a közmédia kínálatát és elindítjuk az M4 Sport+ nevű csatornánkat. Eddig is fontos feladatunk volt a magyar sport – határon innen és túl – támogatása, az új csatornával ez még jobban kiteljesedik” – mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az M4 Sport közlése szerint a plusz csatorna indulásával

a magyar labdarúgás szerelmesei egész hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap is követhetik az NB I minden mérkőzését, valamint a tervek szerint újdonságként az NB II legjavából az eddiginél is több közvetítés kerül műsorra.

De nemcsak a focinak kedvez az M4 Sport+, a következő időszak gazdag sportrepertoárjából valamennyi hazai sikersportág csapata és versenyzője megmutathatja teljesítményét az országos lefedettségű csatorna kamerái előtt.

M4Sport+
Kapcsolódó cikkek