Cégvilág

Frissdiplomásokat képezne tovább a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. május 16-ig várja friss diplomás fiatalok jelentkezését, akik maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkeznek.

Szeptembertől indítja el új, Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki programját a Szerencsejáték Zrt. A program célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, illetve a maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek – írja a cég.

Amíg a Level UP! utánpótlás ága frissdiplomások számára kínál munkalehetőséget, addig a gyakornoki programban olyan fiatalok jelentkezését várják, akik már az egyetemi éveik alatt szeretnék kipróbálni magukat nagyvállalati környezetben. A nemzeti vállalat nem titkolt célja – azon túl, hogy a programmal erősíti munkáltatói pozícióját –, hogy a kezdeményezés már az őszi induláskor a hazai tehetséggondozó programok élvonalába kerüljön.

A Szerencsejáték Zrt. május 16-ig várja friss diplomás fiatalok jelentkezését, akik maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkeznek.

A jelentkezők többlépcsős – interjút és egy úgynevezett kiválasztási központot (assessment centert) is tartalmazó – kiválasztási folyamatban mutathatják meg rátermettségüket.

Ha sikeresen veszik az akadályokat, akkor az utánpótlásprogramba bekerülők az első évben határozott idejű, majd a második évtől határozatlan idejű szerződéssel teljes munkaidős munkavállalókká válnak.

Az első hónapban rögtön egy intenzív, többnapos közös fejlesztési programban vesznek részt, továbbá folyamatosan megismerik a cég működését, termékeit,

valamint személyesen megismerkedhetnek a felső vezetés tagjaival.

Fotó: Shutterstock

30 éves múltjának köszönhetően a Szerencsejáték Zrt.-ben hatalmas tapasztalat és szakértelem halmozódott fel. Sokéves lendületünk megtartásához modern, aktuális szakmai tudásra, fejlődésre kész vezetői és munkatársi körre van szükségünk a jövőben is – ez a gondolat hívta életre a Level UP! programot

– mondta el dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

A program során már a kezdetektől mentorok segítik a résztvevőket a beilleszkedésben és a közösen kialakított fejlődési tervük megvalósításában.

A Level UP! utánpótlásprogram mentorai a nemzeti lottótársaság tapasztalt vezetői, akik szívesen osztják meg tudásukat a fiatalokkal.

A Szerencsejáték Zrt. ősztől kiterjeszti mentorrendszerét: a Level UP! programon túlmenően – a beilleszkedési folyamat megújításának részeként – mentorok támogatnak majd minden további új belépőt szakmai és személyes fejlődésükben.

A Level UP! utánpótláscsapatán túl a Szerencsejáték Zrt. évente heti 20-30 órában gyakornoki programot is meghirdet azoknak, akik már a felsőfokú tanulmányaik alatt szeretnének releváns nagyvállalati munkatapasztalatot szerezni. A kiválasztás folyamata után mentori segítséggel kezdhetnek neki a munkának, készségfejlesztési tréningeken vehetnek részt, a későbbiekben pedig jelentkezhetnek az utánpótlásprogramba vagy teljes munkaidős pozícióba.

Szerencsejáték Zrt. frissdiplomás Level UP!
Kapcsolódó cikkek