Cégvilág

Pihenjen kender tea mellett

Az utóbbi időszak nem olyan egyszerű, és megterheli a pszichét is. Ki ne érezné, de a megoldás nem az, ha csokoládéval vagy antidepresszánssal veszi körül magát – inkább támaszkodjon a természetes kender tea hatásának erejére. Meglátja, nem fogja megbánni!

Miért jó a kender tea fogyasztása?

Az emberek évezredek óta fogyasztanak kender teát különféle okokból. A kender tea ideális módszer a kannabinoidok vagy más fontos anyagok „felszabadítására” az emberek számára, mivel az emésztőrendszeren keresztül felszívódva a hatás sokkal hosszabb és teljesebb.

Mitől olyan egyedi a kender tea? Először is, gazdag antioxidánsforrás, valamint kannabidiol (CBD) is. Ha teát iszik, meglepődve tapasztalja, hogy milyen gyors pihentető hatása van.

Fotó: zelenazeme.cz

Pontosan milyen a kender tea hatása a testünkre?

Az emberi test endokannabinoid-rendszere (ECS), ugyanolyan fontos a túlélés szempontjából, mint a légző- vagy keringési rendszer. A szívritmusszabályozó fontos szerepet játszik a testben, és segít szabályozni az alvást, a memóriát, az étvágyat és sok más funkciót. A szervezet saját kannabinoidokat állít elő, amelyek kémiai hírvivőként működnek és megcélozzák a testben lévő kannabinoidreceptorokat, a CB1-et és a CB2-t. Ha kenderteát iszik, olyan kannabinoidokat fogyaszt, amelyek ugyanazokra a receptorokra hatnak, és jótékony hatással vannak a testére.

Kender tea és egészség – milyen előnyei vannak?

Ez a száritott kenderből származó BIO tea számos előnnyel jár testünk számára. Nem csak CBD-t, hanem vitaminokat, tápanyagokat, antioxidánsokat és zsírsavakat is tartalmaz. Az elmúlt évtizedben számtalan kutatást végeztek, mivel egyre többen érdeklődnek a kender mint egészségük javításának alternatívája iránt.

A kender tea fő előnyei a benne található CBD-ből származnak. A kendermag harmonizálja a test alapvető folyamatait, támogatva ezzel természetes védekezőképességét. Pihentető hatása van. Kedvezően hat a szívre, az izmokra, az ízületekre, a bőrre, valamint a koleszterin- és vércukorszintre is. A teának köszönhetően élvezheti a minőségi alvást és a nyugodt emésztést. Nincs mámorító hatása.

Fotó: zelenazeme.cz

Kézzel szüretelt, gondosan előállított kendertea

A kendertea mire jó? Mindenekelőtt a mély és zavartalan alvás és pihenés, valamint a stressz alóli feloldásra. Más adalékokkal együtt a kender tea:

  • támogatja az immunitást,
  • segít a fogyásban vagy az emésztés javításában,
  • enyhíti a fájdalmat,
  • javítja az alvászavarokat és az álmatlanságot,
  • enyhíti a fejfájást,
  • neuroprotektív hatású,
  • segít a depresszió és szorongás leküzdésében.
  • Cannadorra kender tea – széles választék, finom íz

    A Cannadorra kínálatában többféle kender teát találhatunk – gyógynövényekkel (menta, tengeri homoktövis, citromfű, hibiszkusz, gyümölcsök) ízesítve. Három gondosan kiválasztott kender teának van a legnagyobb CBD-tartalma. A különbségek a kenderfajtákban mutatkoznak, amelyek eltérő CBD-tartalommal rendelkeznek.

    Ezek pedig:

  • BIO teák 1,6%, 4% CBD-vel és filteres CBD kender teák,
  • ízesítés nélküli BIO teák,
  • kender tea finom gyümölcsökkel, hibiszkusz, menta, citromfű és homoktövis hozzáadásával.
  • A kender teák széles válaszékát megtalálja a Cannadorra.hu webáruházban, Ön is biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbbet!

    kendertea kender
    Kapcsolódó cikkek