A Serial 1 Cycle Company, a Harley-Davidson, Inc. ikonikus amerikai motorkerékpár-gyártó közreműködésével létrejött vállalat – amely kifejezetten elektromos kerékpárok gyártása mellett kötelezte el magát – kedden közleményében bejelentette, hogy partneri megállapodást kötött a Harley-Davidson Europe vállalattal, így az 2021 nyarától kezdve a Serial 1 elektromos kerékpárok egész Európában megvásárolhatók lesznek a Harley-Davidson márkakereskedőknél.

Fotó: Serial 1 / Harley-Davidson

Augusztus 1-től a gyorsan növekvő európai e-kerékpáros közösség tagjai egyszerűen besétálhatnak bármelyik Harley-Davidson-márkakereskedőhöz, és hazavihetik pedálhajtásos rásegítésű elektromos kerékpárjukat, amelyben a kerékpározás szabadsága és egyszerűsége az elektromos hajtás könnyedségének örömével egészül ki.

A Serial 1 e-kerékpárral bárki messzebbre juthat, valamint gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel elérheti célját, ezért a városi ingázáshoz és a szabadidős kerékpározáshoz is egyaránt ideális választás.

Nagy örömünkre szolgál ezzel a kiváló kerékpárral megjelenni a Harley-Davidson európai márkakereskedéseiben. Hisszük, hogy a nagyszerű termék, a gyorsan növekvő piac és az elkötelezett viszonteladói hálózat együtt a siker garanciáját nyújtják

– fogalmazott Jason Huntsman, a Serial 1 elnöke.

Az elektromos kerékpárok dinamikus, gyorsan növekvő piaca a globális mobilitási forradalom egyik legizgalmasabb eleme

– teszi hozzá Aaron Frank, a Serial 1 márkaigazgatója.