A vállalkozások élete manapság kihívásokkal teli, miközben igyekeznek kielégíteni a fogyasztói igényeket és versenyképesek maradni. A WebDepó raktár program olyan eszközöket biztosít a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak, amelyek szükségesek a versenyképességhez, miközben megfelelnek az előírásoknak. Ezt valós idejű adatok rögzítésével és nyomon követésével, jobb üzleti intelligenciával és az üzleti folyamatokat automatizáló megoldásokkal érik el. De lássuk mi az az öt indok, ami miatt valóban érdemes a WebDepót választania!

Hatékony készletellenőrzés és -kezelés

Egy raktárkezelő szoftver alkalmazásával jelentősen csökkentheti az emberi tévedésből eredő adminisztrációs és készletkezelési hibákat, papírtakarékosabbá teheti a belső folyamatokat. A folyamatos leltárnak köszönhetően látható a tárhelyen maradó készlet is, ezáltal kisebb eséllyel keletkezik eltérés. Ezzel a készletgazdálkodást sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi; gyors és pontos visszajelzést ad, így a vállalatok hamarabb tudnak reagálni ügyfeleik igényeire.

Nyomon követés, a jobb ügyfélélményért

A kimutatás modul a cégvezetés számára hasznos mutatókat jelenít meg, többek közt a humán erőforrás ellenőrzése, a raktári terület kihasználása, a cég forgalmának részletei terén. A pozitív ügyfélélmény biztosításához elengedhetetlen, hogy a megrendelt termékek raktáron legyenek, és a vásárlók időben megkapják azt, amit megrendeltek. Javítja a pontosságot, így a megrendelések garantáltan célba érnek a vállalt időn belül.

Az automatizálás révén megkönnyíti a szállítások szervezését és nyomon követését is. Az VMS modul segítségével, közvetlenül delegálhat feladatokat a targoncás kollégák számára, így javíthatja a raktározás hatékonyságát. A munkavállalói megbízások, a szállítási útvonalak és a kiszállások könnyen kezelhetők és ellenőrizhetők, ami a megbízhatóság növeléséhez és boldogabb ügyfelekhez vezet!

Fotó: mav-it.hu/webdepo 

Vállalati termelékenység növelése

A raktárkezelő szoftver kulcsfontosságú szerepet játszik annak biztosításában, hogy cége teljesítse termelékenységi céljait. A WebDepó hatékonyságot, következetességet és minőségellenőrzést ad a folyamatokhoz HACCP szerinti raktározás és LOT számos tárolás funkcióival, amik javítják a teljesítési folyamat minden szakaszát. Mindeközben a dolgozók több munkát tudnak elvégezni kevesebb idő alatt, mert minden, amire szükségük van, a megfelelő időben rendelkezésükre áll.

A beruházások megtérülése

A megfelelő raktárkezelő program javíthatja az értékesítéseket és növelheti a nyereséget, nem egyszerűen azáltal, hogy többet eladást generál, hanem gyorsabban és pontosabban értékesít. Bár ennek a programnak a kezelése nem tanulható meg pár óra alatt, de a tanulásra szánt idő bőségesen megtérül, ha a termék képességeit mélyebben kiaknázni tudó kollégákkal dolgozik.

Könnyű, tömeges számlázás

A raktár program összeköthető többnyelvű számlázóval, miközben az analízisek, gyártóművi bizonylatok, vagy egyéb dokumentumok automatikusan csatolhatók a számlához.

BÓNUSZ: Ne csak teljesítse, múlja felül ügyfelei elvárásait!

Mint korábban említettük, manapság sok vállalkozás küzd azzal, hogy lépést tartson az ügyfelek igényeivel, miközben fenntartja a költségeket. WebDepó raktár program egyszerűsítik az üzleti folyamatokat, így időt és pénzt takaríthat meg! A webes platformfüggetlen felület, hatékony és korszerű informatikai megoldást nyújt a vállalatok számára, amihez nagy adatbiztonság és alacsony költségek társulnak. Ezek hatására komoly megtakarítást érhet el, hatékonyabb munkavégzéssel párosítva az összes érintett logisztikai területen. Tudjon meg többet, a WebDepó raktárkezelési megoldásairól és múlja felül ügyfelei elvárásait még ma!