Hatchimals játék a gyermekek számára

Képzelje el, hogy kikel és felneveli saját kisállatát. Ezek az imádnivaló lények új gazdáik segítségére kelnek ki tojásaikból, majd megtanulnak járni, beszélni, táncolni stb. Nem meglepő, hogy ezek a játékok óriási sikert aratnak, a gyerekek mindenhol vágynak egy Hatchimalra, ami a sajátjuk lehet. Arra azonban figyeljünk oda, hogy lehetőleg ne az utolsó pillanatra hagyjuk a vásárlást. A hazai webes áruházakban a termékek 5 és 10 ezer forint közötti áron kaphatók. Bár nincs felső korhatár, minimum 5 éves kortól 10 éves ig ajánljuk őket. Ez nem jelenti azt, hogy az idősebbek ne tudnák élvezni őket; néhány tinédzser, és még felnőtt is szívesen gyűjti a különböző fajtákat.

Fotó: pixabay

A népszerű társasjáték: a Backgammon

A Backgammon társasjáték, két játékos számára készült, amelyet egy huszonnégy keskeny háromszögből, úgynevezett pontokból álló táblán játszanak. A háromszögek váltakozó színűek, és négy, egyenként hat háromszögből álló kvadránsba vannak csoportosítva.  Minden játékosnak tizenöt saját színű dámája van. A dámák kezdeti elrendezése a következő: kettő minden játékos huszonnégy pontjára, öt minden játékos tizenhárom pontjára, három minden játékos nyolc pontjára, és öt minden játékos hatpontjára. Mindkét játékosnak megvan a saját kockapárja és a rázáshoz használt kockapohár. A 2, 4, 8, 16, 32 és 64 számokkal ellátott duplázó kocka a játék aktuális tétjének nyomon követésére szolgál. Az a játékos nyeri meg a társasjátékot, aki elsőként hárítja el az összes dámát.

Milyen LEGO játékok lesznek népszerűek 2021 karácsonyán?

A LEGO újra és újra bebizonyítja, hogy a világ egyik legnépszerűbb játék márkája. Az összeállításunkban szereplő két típus biztosan közkedvelt lesz.

LEGO® Creator Expert Bonsai fa

A bonsai művészet emberemlékezet óta élvezi a fa szerelmeseinek lelkesedését. Most átélhetjük mindezt a LEGO Bonsai termékkel, amely a hazai webes boltokban 14 ezer forintos áron vásárolható meg. Élvezzük a nyugalom érzését, ha gondosan kialakítjuk a bonsai cserje mintáját zöld levelekkel vagy rózsaszín cseresznyevirágaival. Viszonylag egyszerűen megváltoztathatjuk a színes fakoronákat, hogy teljesen új megjelenést teremtsünk. 

A LEGO Bonsai modellje egy téglalap alakú edényből és egy valódi fát imitáló lécekből álló LEGO állványt is magában foglal, amely csodálatosan néz ki és kellemes hangulatot teremthetünk otthon vagy épp a munkahelyen. Jó választás minden korosztály számára, aki szereti a LEGO figurákat. A majd 18 cm magas és 21 cm hosszú. Ami nagyszerű, hogy a bonsai cserjéket a magunk ízlése szerint tudjuk alakítani.

Kalandozás Harry Potter világában 

A LEGO Harry Potter™ Roxfort Csillagvizsgáló torony – amely nem olcsó, közel 30 ezer forintot kell kiadnunk ezért a csodáért – tele van jelképes helyszínekkel, csodás szereplőkkel és realisztikus részletekkel, melyeket a Harry Potter filmekből ismerhetünk. A nem mindennapi játék használatával elsősorban a gyermekeknek szabadon felfedezhetik a varázslatos kastély nagyszerű helyiségeit, az idegenvezető pedig Harry Potter és a franchise többi szereplője. Ha egy szuper ajándékot szeretnénk a családtagoknak, vagy olyan barátnak, akinek van gyereke, akkor ez a termék ideális választás lehet, mert a kisebbek számára egy valódi élményt adunk, miközben játszanak, és közben a fejlődik a kézügyességük is.

Végszó

Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a karácsony a szeretteinkkel eltöltött minőségi időről szól, különös tekintettel arra a rendkívül nehéz időszakra, amelyen mindannyian keresztülmentünk. Bár célszerű korán vásárolni, mindig lesznek játékok, társasjátékok, illetve LEGO még az utolsó pillanatban!