Vadonatúj e-sorsjeggyel bővíti portfólióját a Szerencsejáték Zrt. Az Óriás Pénzkerék+ a vállalat második olyan e-sorsjegye, amely papíralapú társához képest újszerű felhasználói élménnyel és kedvezőbb nyerési eséllyel várja a játékosokat – derült ki a cég közleményéből, amelyben kiemelték, hogy az új e-sorsjegyet a játékosok igényei és visszajelzései alapján fejlesztették.

Szerencsejáték Zrt.
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az Óriás Pénzkerék+ e-sorsjegyen hét játék található, a játékszabályoknak megfelelő szimbólumok és számok megtalálása garantált nyereményt jelent. A kerék közepén található 3X szimbólummal pedig a keréken elért összes nyeremény megtriplázható. A játékélményt az arany-ezüst színvilág és a virtuális fedőréteg alatti színes ikonok teszik teljessé. A digitális termék bárhol játszható, csupán okoseszköz szükséges hozzá, így a sorsjegykedvelő játékosok a nyaralás alatt is kedvükre kaparhatnak.

A vadonatúj 2000 forintos e-sorsjegyen a főnyeremény 75 millió forint, de az Óriás Pénzkerék+ további milliós nyereményeket is tartalmaz.