Váratlan bejelentést tett csütörtök este az RTL, ismét televíziós realityben keres magának elnöki asszisztenst Balogh Levente. A hír elsőre meglepőnek tűnhet, ugyanis a tavasszal nagy sikerrel futott első évad győztese, Keserű Balázs meggyőző teljesítménnyel nyerte meg a szériát, és láthatóan jó párost alkotnak Balogh Leventével. A pozíció megüresedése azonban nem véletlen.

20220309 Szeged Balogh Levente vállalkozó volt a vendége a Női Vezetői klubnak.Képen: Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosaFotó: Frank Yvette FY Délmagyarország 20220309 Szeged

Balogh Levente vállalkozó volt a vendége a Női Vezetői klubnak.

Képen: Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa
Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország
Újra álomfizetésért keres elnöki asszisztenst Balogh Levente.
Fotó: Frank Yvette / Délmagyarország

Bár a 25 éves új elnöki asszisztens hivatalosan június elsejétől állt munkába egyéves, határozott idejű szerződéssel, a Szentkirályi ásványvízzel ismertté vált milliárdos rendkívül elégedett volt a fiatalember teljesítményével, hozzáállásával, és hamar kiderült, hogy egy húron pendülnek. Így Balogh Levente úgy döntött, hogy előlépteti, egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, és egyik cégében tulajdonrészt is kap. Az asszisztensi pozíciót viszont az előléptetéssel és az új kihívásokkal együtt már maga mögött kell hagynia.

Bár az első évadban voltak ígéretes jelentkezők, végül nem közülük választotta ki Keserű Balázs utódját Balogh, hanem ismét a jól bevált módszerhez folyamodik, és az üzleti realityben keresi meg új munkatársát. A feltételek hasonlók lesznek, mint korábban, ezúttal is

bruttó hárommillió forintos fizetést, felső középkategóriás céges autót, laptopot, telefont és számos egyéb cafeteriát kap egy éven keresztül az, aki végül elnyeri az állást.

Aki követte a műsort, annak nem lesz meglepetés, hogy nem a hagyományos önéletrajzküldés és felvételi elbeszélgetés, hanem több héten át tartó kiválasztási folyamat vár a jelentkezőkre, melynek során számos, a munkakörhöz szükséges készséget igénylő feladattal kell megbirkózniuk, csapatban és egyénileg is meg kell mutatniuk magukat. Az első évad versenyzőinek többek között virágárusítással, autómosással, rendezvényszervezéssel, reklámfilmkészítéssel is foglalkozniuk kellett, miközben az üzletember folyamatosan elköszönt a gyengébben teljesítő jelöltektől.

Pénzért árulják tudásukat Magyarország legnépszerűbb milliárdosai – összegyűjtöttük az órabéreiket

Százezrekért ugyan, de személyesen is lehet találkozni Magyarország legnépszerűbb és legismertebb milliárdosaival, a Cápák között című műsor befektetőivel. Az ország leggazdagabb emberei közül akad olyan, akihez már a jövő héten be lehet kerülni 500 euróért.

Balogh Levente korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy nem vonzódik a hírnév és a celebvilág felé, és kizárólag olyan tévéműsorokban hajlandó szerepelni, amelyek gazdaságilag edukálják a nézőket. Ilyen műsor az Álommeló mellett a vállalkozókat megszólító Cápák Között is, amelynek a 2024-ben induló hatodik évadját megújult befektetőgárdával indítja el a csatorna, a kezdetektől a műsorban szereplő Balogh azonban minden bizonnyal marad.