A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. 2024. augusztus 1. napjától megszünteti az internetdíjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail-cím szolgáltatását – közölte a társaság.  

Fotó: Róka László

A közlemény szerint

nem lesznek elérhetők a kapcsolódó e-mail-fiókok, a webmailfelület és a tömeges e-mail-kiküldéshez használatos SMTP szerver. 

A céges levelezési szolgáltatással egy időben a @digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu, @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu végű e-mail-cím is megszűnik. Előfizetőként a Digitől igénybe vett elektronikus postafiókot 2024. augusztus 1. napjától nem lehet majd elérni, tartalmát véglegesen törlik.

A Digi bejelentette: aláment a Telekom, a Yettel és a Vodafone áremelésének

Az árváltozásban érintett előfizetőket február 1-jétől folyamatosan tájékoztatják. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Digi a műsorterjesztési, a vezetékes internet- és a vezetékes hangszolgáltatások havidíjait korrigálja 14,9 százalékkal, a mobilinternet- és a mobiltelefon-szolgáltatás szegmensében nincs jelen. A Digi Mobil árváltozásáról ebben a cikkben írtunk.