Air Berlin

Elszállt az Air Berlin

Furcsa ügyletek és különös stratégia: a csődbe ment Air Berlin légitársaság nyilvánvalóan nem csupán a sokszor emlegetett vacak vezetés miatt siklott félre.

Bajban lehetnek az Air Berlin hitelezői

Pert fontolgatnak az abu-dzabi Etihad légitársaság ellen az Air Berlin egyes hitelezői a Manager Magazin online kiadásában pénteken megjelent hír szerint.

Gondok akadtak a Lufthansa árképzésével

A német kartellhivatal meghallgatásokat tart, mert ismételten bírálatok érik a Lufthansát a jegyárak indokolatlanul nagy mértékű emelése miatt.

Új légitársaság húzza le a rolót

Miután az Európai Bizottság nem járult hozzá, hogy a Lufthansa csoport átvegye a flyNikit, nem marad más, mint „a fizetésképtelenség és a leállás”, mert más vevőjelöltek nincsenek.

Végleg lehúzza a rolót az Air Berlin

Végleg beszünteti működését péntek este a fizetésképtelen Air Berlin német légitársaság, ezzel érvényét veszti nagyjából 200 ezer menetjegy.

Nagy bevásárlást tarthat a Eurowings

Egymilliárd eurót biztosít a Lufthansa-csoport diszkont leánycégének, az Eurowingsnek repülőgépek vásárlására – közölte a Lufthansa.

A Lufthansa és az EasyJet viheti az Air Berlint

A Lufthansa és az EasyJet ajánlata maradt versenyben az Air Berlin légi közlekedési ágazatáért folytatott harcban – írja sajtóközleményében a csődbe ment légitársaság.
Világgazdaság Piactér