Beck György

Távozik a Vodafone Magyarország első embere

Április 30-án távozik posztjáról Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke, május elsejétől a tisztséget Amanda Nelson tölti be, elnök-vezérigazgatóként.

Ők az év menedzserei

A Menedzserek Országos Szövetsége február 18-án, szombaton adta át az Év Menedzsere és az Év Fiatal Menedzsere díjakat a XXIII. Menedzser Bál és Díjátadó Gálán.

Beck György: Drasztikus intézkedésekkel sújtottak minket

A kormány sorra köti a stratégiai megállapodásokat a számára jelentős vállalatokkal, ugyanakkor egyes szektorok amiatt panaszkodnak, hogy a kormány negatívan diszkriminálja őket, miközben a megállapodásokat nem hoznak érzékelhető hasznot a résztvevő vállalatok számára.

Felgyorsult a Vodafone, de a tereprali már sok

Lezárta tavaly elindított hálózatfejlesztését a Vodafone. Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke a tegnapi ünnepélyes rendezvényen elmondta: ahhoz, hogy a vállalat mindenhol elérhetővé tegye ügyfeleinek a nagysebességű internet a 900 megahertzes frekvenciasávban elnyert blokkokra is szüksége van, ezért már napokkal korábban befizették a vállalt 15,66 milliárd forintos frekvenciadíjat.

Megaberuházás a Vodafone-nál

A negyedik generációs (4G) mobiltechnológia befogadására is alkalmas lesz a Vodafone hálózata a most bejelentett újabb korszerűsítés révén. A megbízást ezúttal is a társaság kínai szállítója, a Huawei nyerte el, amely az eszközök egy részét Magyarországon gyártatja le, Pécsett és Komáromban.
Világgazdaság Piactér