befizetés

Szeretjük a kártyás befizetést

Egy év alatt több mint egymillióval, 2,33 millióra nőtt a pénzponti (ATM-es) készpénbefizetések száma, amely így elérte a 153,4 millió forintot.

Nébih: érdemes figyelni erre a határidőre

Lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetésének határideje július 31-én – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elnöke.

Az idei évet is túlélik a nyugdíjkasszák

Úgy tűnik, az idei évet is túlélik a magánnyugdíjpénztárak. Két kasszánál már megvan egész évre a 70 százalékos tagdíjfizetési arány, amelynek hiányában kényszerű végelszámolással néznének szembe az intézmények.

Rekord összeget fizettek be az önkéntes nyugdíjkasszákba

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségével (Pénztárszövetség) együttműködő önkéntes nyugdíjpénztárak tavaly átlagosan 6,31 százalékos, infláció feletti, azaz reálhozamot értek el, az együttes vagyonuk éves összevetésben 9 százalékkal 1166 milliárd forintra nőtt - mondta Kravalik Gábor elnök a Pénztárszövetség keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Egyre többen fizetik be bankkártyával a csekkeket

A csekkbefizetés során használható kártyás vásárlási tranzakció bevezetése óta eltelt három hónap alatt 2,7 millió csekket fizettek be így az ügyfelek a postákon, 25 milliárd forint értékben.

A tisztességesek máris duplapénzt fizetnek

Pótbefizetésre kötelezte a tagjait a Befektető-védelmi Alap. A tagok a maximális extra terhet fizethetik be. A terhek növekedését különösen a kis brókercégek viselhetik nehezen.
Világgazdaság Piactér