Bogsch Erik

Régiós előnyben a gyógyszeripar

Magyarország gyógyszertermék-külkereskedelme pozitív: a tavalyi exportja 1764 milliárd, az importja 1494 milliárd forint volt.

Régiós előnyben a gyógyszeripar

A hazai gyógyszeripar több mutatója alapján is a visegrádi országok éllovasa, gyógyszer-külkereskedelme például egyedüliként pozitív – derül ki egyebek mellett a Nézőpont Intézet friss tanulmányából.

Díjazta a legeket a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a húszéves hagyományát folytatva átadta BÉT Legek díjait. Összesen 13 kategóriában díjazták a kiemelkedő eredményeket a piaci teljesítmény és a szakmai zsűri döntése alapján.

Új vezérigazgató a Richter Gedeon élén

Bogsch Erik a Richter Gedeon Nyrt. élén 25 éve fennálló vezérigazgatói tisztségét 2017. november 1. napjától nem kívánja betölteni, ettől az időponttól Orbán Gábor általános vezérigazgató-helyettes tölti be a tisztséget.

Felvásárlással is bővítette kínálatát a Richter Gedeon

A Richternek idén több projektje van preklinikai, illetve korai klinikai szakaszban, ezek az elhízás, a kognitív rendellenességek, valamint az autizmus kezelésére fókuszálnak – mondta a Világgazdaságnak Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója
Világgazdaság Piactér