bővít

Szijjártó ismét bejelent: az Oracle is bővít nálunk

Fejlesztési központot hoz létre Magyarországon, és 10 százalékkal növeli az itt dolgozó munkatársainak számát az amerikai Oracle, amely a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvereket és hardvereket gyártó vállalata - jelentette be Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára hétfőn Budapesten.

5 ezer négyzetméterrel bővül a Nestlé büki gyára

Év végére 5 ezer négyzetméterrel 55 ezerre bővül a Nestlé büki állateledel-gyártó komplexuma. A cég nem igényelt támogatást a 13 milliárd forintos beruházáshoz, amely 150 új munkahelyet teremt a Vas megyei településen.

Bővít Magyarországon a Continental - íme, a részletek

A Continental Veszprémben felavatta új autóelektronikai üzemét, és egyben bejelentették, hogy a nyíregyházi légrugó gyártó leányvállalat épülő gyára is megkezdheti a termelést ebben az évben.

Uniós mentés: Ezermilliárdokkal dobálóznak

Az európai döntéshozók még mindig vitáznak arról, hogy mekkora legyen az euróövezetnek szánt segélycsomag mérete, és "teljesen hibásak" azok a jelentések, amelyek szerint megegyezés történt arról, hogy annak összegét megemeljék 2 trillió euróra - közölte egy bennfentes a Dow Jonesszal.

Rugalmas motorgyárat épít nálunk az Opel

Már a belső munkálatok folynak az Opel Szentgotthárd Kft. frissen felépült 30 ezer négyzetméteres üzemcsarnokában, amely az új motorgyári gépsoroknak ad majd otthont, ennek eredményeként a világ egyik vezető motorgyára lesz a jelenleg 60 ezer négyzetméteres üzem.

Válságban is bővít a TBG Hungária-Beton

Az építőipart erősen sújtó válság ellenére bővítette tevékenységét a DDC cégcsoport betongyártó leányvállalata, a közel hatmilliárdos árbevételű TBG Hungária-Beton Kft.

"Nem bír magával" a Tesco

A jövő év elején mintegy 137 új áruház megnyitását tervezi a közép- kelet európai régióban a brit Tesco üzletlánc.
1
Világgazdaság Piactér