csődhelyzet

Csődközelben a teniszszövetség

A magyar kormány megvizsgálta az állami támogatások rendszerét a kiemelkedő teniszversenyek magyarországi megrendezését illetően.

Az S&P már feni a görög bárdot: mindenképpen csőd lesz a vége

Az euróövezet tagállamainak pénzügyminiszterei a hét végén szabad kezet adtak újabb pénz Görögország részére történő folyósításának. De hiába jutnak levegőhöz a görögök, a Standard & Poor’s továbbra is a csőd elkerülhetetlenségéről beszél.

Az euróövezet őszi másnapossága: most jön a neheze

Egy búfelejtő nyár és a tengerparti tespedés után az európaiak számára újra itt az idő, hogy szembenézzenek a valósággal. Az euróövezet alapvető problémái ugyanis változatlanul megoldatlanok.

Csődhelyzethez vezethet az önkormányzatok adóssága

Az önkormányzatok adóssága két év alatt a duplájára emelkedett, de még így is csak az idén 3.500 milliárd forinttal gazdálkodó önkormányzati szféra bevételeinek mindössze a negyedét teszik ki - írta a Népszabadság. A lap szombati számában megjelent összesítés szerint kilencszázmilliárd forinttal tartoznak.

Folytatódik a pénzügyi zűrzavar az Eybl magyar leánycége körül

Nem segít a magyar Eybl helyzetén az osztrák anyacég forrásszerzése. 8 millió eurós hitelhez jutott az Eybl International AG osztrák autóipari beszállító, ezzel átmeneti megoldás született a vállalat januári és februári veszteségének finanszírozására – nyilatkozta az Eybl.
1
Világgazdaság Piactér