digitális

A szabadság digitális bugyrai

Nemrég az Egyesült Államok legfelső bírósága történelmi döntést hozott a digitális világ és a véleménynyilvánítás szabadsága kapcsán.

Beszerzések a digitális korban

Az informatikával támogatott folyamatokban keletkező valamennyi digitális nyom összegyűjthető, feldolgozható, megjeleníthető.

A Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kkv-szektorra

A Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kis- és közepes vállalkozásokra (kkv). A gigacég idén legalább 15 ezer vállalkozást szeretne elérni, hogy az online platformon található oktatási felület személyes tanácsadás, illetve konferenciák szervezésével járuljon hozzá a cégek digitális készségeinek fejlesztéséhez - mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője csütörtökön, Budapesten, sajtótájékoztatón.

Digitálisra vált az EU

Ambiciózus programot fogadott el az Európai Bizottság az egységes digitális piac megteremtése érdekében, részben a már meglevő problémákra reagálva

Utat tör magának a digitális üzleti modell

Az idei évre vonatkozóan is elkészítette éves informatikai előrejelzését a Stratis vezetési tanácsadó cég. Többek közt a Gartner-, és más nemzetközi kutatásokat elemezve, valamint a hazai trendeket és tapasztalatokat megvizsgálva a cég szerint két kiemelkedő fontosságú folyamat formálhatja az informatika szerepét és megközelítését a szervezetek életében: az informatika kétpólusú üzemmódjának körvonalazódása és a hangsúlyosan digitális üzleti modellek térhódítása.

Digitális Kánaán

Elvileg minden érintett jól járt a hét elején lezárult mobil széles sávú frekvencia tender eredményével, azonban nem feltétlenül örül mindenki egyformán. Az NMHH-nak a tervezettnél jóval több bevételt hozott a kiírás, a szolgáltatók azonban újabb jelentős terhet vettek a vállukra.
Világgazdaság Piactér