előfizető

Nem emelhet árat a Telenor és a Telekom előfizetői egyeztetés nélkül

Hatósági szerződést kötött az NMHH a Telenorral és a Magyar Telekommal; ennek értelmében a szolgáltatók a díjak július elsejétől tervezett módosításánál biztosítják az előfizetői jogok érvényesülését - közölte ma a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Megugrott az internet-előfizetők száma

Tovább nőtt az internet előfizetések száma 2015 első negyedévében: elérte a 7,4 milliót, ez 12 százalékkal több az előző év azonos időszakinál - derül a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján elérhető adatokból.

28 ezerrel kevesebb mobilelőfizető itthon

Januárjában 28 ezerrel 11,662 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató előfizetőinek száma - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.

Végre többet mobilneteztünk

Októberben tovább nőtt a hazai mobilinternet-előfizetések száma a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság legfrissebb jelentése szerint. A tizedik hónapban a három nagy szolgáltatónál 54000 híján kétmillió előfizetést tartottak nyilván, az egy hónappal korábbinál 74 ezerrel, az előző év azonos időszakáénál bő 60 százalékkal többet.

Okostelefon, táblagép, jegyzetfüzet egyben - Újít a Samsung

November elején a magyarországi mobilkészülék-piacon is megjelenik új termékkategóriájával a Samsung: bevezeti az okostelefont, a táblagépet és a digitális jegyzetfüzetet egy eszközben integráló legújabb modelljét, a Galaxy Note-ot.

Digitális tévé - Vezet a UPC, de kapaszkodik a DIGI

A legnagyobb magyarországi műsorterjesztők hálózatában januárban 26 ezerrel 1,45 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) gyorsjelentéséből.

Hiába az Android, lemarad a Telenor

A HWSW a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) adataiból arra következtet, hogy a Telenor lemarad a mobilnet-versenyben a T-Mobile és a Vodafone mögött.
Világgazdaság Piactér